Van Morrison - Duets (CD)

  • Van Morrison - Duets (CD)

Tracklist 1
 1.Some Peace Of Mind
 2.If I Ever Needed Someone
 3.Higher Than The World
 4.Wild Honey
 5.Whatever Happened to P.J. Proby
 6.Carrying A Torch
 7.The Eternal Kansas City
 8.Streets of Arklow
 9.These Are The Days
 10.Get On With The Show
 11.Rough God Goes Riding
 12.Fire In The Belly
 13.Born To Sing
 14.Irish Heartbeat
 15.Real Real Gone
 16.How Can A Poor Boy?

Uitgever Exile Productions
Artiest(en) Van Morrison
Ensemble(s) Alan Chang
UitvoeringCd (album), 1 disk, 16 tracks, Speelduur: 76:21
Oorspronkelijke release 2015-03-24
Releasedatum 20 maart 2015
EAN 0888750684424

Artikelnummer: 888750684424

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
Generating captcha code