Top

James Bond - The World Is Not Enough (2DVD)

  • James Bond - The World Is Not Enough (2DVD)
9,95
UITVERKOCHT

Sir Robert King is een rijk man aangezien hij olievelden bezit in Azerbedijan en is bezig met een nieuw project. Het betreft de aanleg van een nieuwe 'olieslagader' naar het westen. Bij een bezoekje aan M in het hoofdkwartier van MI6 in Londen wordt hij echter vermoord

James Bond probeert Sir King nog te waarschuwen maar hij is te laat. Echter tijdens deze poging wordt hij beschoten door een hem onbekende dame. Met behulp van M komt James erachter dat deze mysterieuze dame in dienst is van Renard, een meedogenloze terrorist.

De dochter van Sir King, Elektra, die vastbesloten is de nieuwe pijplijn, het levenswerk van haar vader, te voltooien blijkt ooit door Renard te zijn ontvoerd. Sir King heeft echter, mede op advies van M, nooit het losgeld betaalt. M en James menen dat het leven van Elektra in gevaar is en M stuurt James, gewapend met de laatste snufjes van Q, naar Azerbedijan om Elektra te beschermen en om uit te vinden wie haar vader heeft vermoord.

Hier komt hij weer een oude bekende tegen, een KGB vijand, Plutoniumdiefstal en de charmante Dr. Christmas Jones…

Uitvoering Dvd, 2 disk, speelduur 128:00 minuten
Beeldformaat 16:9
Kleur Color
Regio 2
Extra's 6 documentaires en 6 multi-angles;Audiocommentaar van regisseur Michael Apted, videoclip: "The world is not enough" uitgevoerd door Garbage;Verwijderde scenes met introductie en optioneel audiocommentaar van regisseur Michael Apted;Video's: " 007 Mission Control" , "Exotic Locations"
Overige talen Engels, Russisch
Audio Dolby Digital 5.1
Dolby Digital 5.1 DTS
Ondertiteling Deens
Engels
Fins
Grieks
Nederlands
Noors
Zweeds


Artikelnummer: 8712626039983

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@