Top

Sunday Seoul (DVD)

  • Sunday Seoul (DVD)
4,95
UITVERKOCHT

Sunday Seoul is een aaneenschakeling van drie fascinerende korte filmpjes over een weerwolf, een psychopathische seriemoordenaar en een martial arts leerling. Ze vormen een mix van science fiction, actie, fantasy en martial arts. Uit deze humoristische en verrassende verhalen blijkt duidelijk de liefde voor het buitengewone van regisseur Park Sung- Hoon.

De weerwolf- De scholier Do-yeon Bong zit midden in de puberteit en zijn jeugdproblemen zijn heel herkenbaar: hij is verliefd op zijn beeldschone klasgenote Ji-Yeon, maar maakt geen enkele kans. Opeens verloopt zijn leven heel anders dan verwacht- hij verandert in een meedogenloze weerwolf!

De bezoeker- Een onbekende man zoekt na pech met zijn auto onderdak bij een nabijgelegen huis en wordt hier binnengelaten door de jonge bewoonster. De man ontpopt zich echter al snel als een psychopathische seriemoordenaar…

De jonge avonturier- De jonge Young-ja komt met de doodskist van zijn vader in een stad aan. Hij vraagt een man genaamd Typhoon om hem de fijne kneepjes van de martials arts te leren, zodat hij de dood van zijn vader kan wreken. De opleiding is zwaar, maar Typhoons dochter helpt de jongen. Is hij klaar voor wraak?

Uitvoering Dvd, 1 disk, speelduur 95:00 minuten
Beeldformaat 16:9
Kleur Color
Regio 2
Taal orig. Versie Engels
Overige talen Koreaans
Audio Dolby Digital 5.1
Ondertiteling Nederlands


Artikelnummer: 4013549372053

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@