Top

Shrek Special Edition 3D (Special Edition) (2DVD)

  • Shrek Special Edition 3D (Special Edition) (2DVD)
9,95
UITVERKOCHT

Het verhaal gaat verder met de Special Edition - The Honeymoon Adventure. 15 Minuten extra beeldmateriaal in een 3D versie. Een Must see voor Shrek 2. Inclusief Shrek de originele film.
Lord Farquaad is opgegeten door de draak maar zijn geest is terug en zint op wraak. Hij krijgt hulp van zijn handlanger Thelonius. Shrek is vertrokken op huwelijksreis met zijn prinses Fiona en zijn trouwe metgezel Donkey. Vlak na hun vertrek lopen ze in de hinderlaag van Thelonius. Thelonius heeft prinses Fiona gevangen genomen en rijdt met haar het betoverde bos in. Shrek en Donkey volgen Thelonius op de voet in de hoop Prinses Fiona te redden.

Ondertiteling: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans, Spaans
Beeld: 2:35 Widescreen

Extra's:
Disc 1: Shrek In The Swamp karaoke Dance party, The tech Of Shrek, Characters Interviews, International Dubbing Featurette, Filmmaker's Commentary, Interactive Games, Shrek's Revoice Studio.

Disc 2: The Honneymoon Adventure 3D, The Honneymoon Adventure 2D, Shrek 2 bioscooptrailer, Trailer Themapark US, Trailer Themapark Spanje.

Uitvoering Special edition, Dvd, 2 disks, speelduur 133:00 minuten
Beeldformaat 2.35:1
Kleur Color
Regio 2
Extra's Commentaar van de filmmakers;Hilarische interviews met personages;Interactieve spelletjes;Korte film over de internationale dubbing;Over de productie, bio's van cast en crew;Shrek op het Moeras-Karaoke dansfeest;Tech-Shrek
Overige talen Duits
Engels
Frans
Italiaans
Nederlands
Spaans
Audio Dolby Digital 5.1
Ondertiteling Engels
Nederlands

Artikelnummer: 5050583010076

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@