Top

Repo Men (2010) (DVD)

  • Repo Men (2010) (DVD)
7,95
UITVERKOCHT

In de nabije toekomst kunnen mensen heel gemakkelijk hun beschadigde organen laten vervangen door kunstmatige alternatieven. Maar er zit een addertje onder het gras: kunstorganen zijn peperduur en wie zijn schuld niet kan aflossen, krijgt de "Repo Men" over de vloer om de onbetaalde "onderdelen" terug te vorderen. Een pijnlijke, bloederige aangelegenheid.

Remy (Jude Law) is zo’n Repo Man, één van de allerbeste. Maar wanneer Remy zijn eigen nieuwe hart niet langer kan betalen, wordt zijn voormalige partner Jake (Oscarwinnaar Forest Whitaker) op pad gestuurd om het kostbare implantaat eigenhandig uit zijn borstkas te rukken.
Zo verandert de voormalige jager in opgejaagd wild: Remy zoekt steun bij Beth (Alice Braga), die ook een schuld heeft bij het bedrijf, en die hem leert hoe hij zich voor het systeem kan verbergen.
Remy vlucht door een wereld vol vrienden en vijanden. Gaandeweg ontpopt hij zich tot de voorvechter van de duizenden mensen die, net als hij, op de vlucht zijn voor de Repo Men.


Uitvoering Dvd, 1 disk, speelduur 111:00 minuten
Beeldformaat 2.35:1
Kleur Color
Regio 2
Extra's Analyse van de special effects;Deleted Scenes;Filmcommentaar;The Union Reclamespots
Taal orig. Versie Engels
Overige talen Engels
Italiaans
Audio Dolby Digital 5.1
Ondertiteling Nederlands

Artikelnummer: 5050582588996

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@