Noel Gallagher - Chasing Yesterday (LP)

  • Noel Gallagher - Chasing Yesterday (LP)

1. Riverman
2. In The Heat Of The Moment
3. The Girl With X-Ray Eyes
4. Lock All The Doors
5. The Dying Of The Light
6. The Right Stuff
7. While The Song Remains The Same
8. The Mexican
9. You Know We Can't Go Back
10. Ballad Of The Mighty I

LET OP: VINYL (U heeft hiervoor een platenspeler nodig)

Uitgever Labels S Sour Mash Recor
Artiest(en) Noel Gallaghers High Flying Birds, Oasis
Uitvoering LP, 1 plaat
Taal Engels
Releasedatum 27 februari 2015
EAN 5052945018010

Artikelnummer: 5052945018010

Reviews (0)
Stuur naar een vriend