Top

National Treasure (DVD)

  • National Treasure (DVD)
7,95
UITVERKOCHT

Van producer Jerry Bruckheimer (Pirates Of The Caribbean trilogie) en regisseur Jon Turteltaub (Phenomenon) komt nu de ultieme zoektocht: National Treasure. Met in de hoofdrol de Academy Award winnende Nicolas Cage (Beste Acteur, Leaving Las Vegas, 1995) in dit avontuur dat spannender is dan ooit.

Benjamin Franklin Gates (Cage) is sinds zijn kindertijd geobsedeerd om de legendarische schat van de Tempeliers te vinden. Hij probeert oude mysteries te ontcijferen die hem naar de schat zullen leiden. In een race tegen de klok ontdekt Gates dat hij de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring moet stelen om dit historische document, en daarmee een hoofdaanwijzing naar de mysterieuze schat, niet in de handen te laten vallen van een meedogenloze tegenstander (Sean Bean, The Lord Of The Rings trilogie)!

Uitvoering Dvd, 1 disk, speelduur 131:00 minuten
Beeldformaat 16:9
Kleur Color
Regio 2
Extra's Alternatief einde;Animatic van de eerste scènes;De film bekijken met weetjes;De tempeliers;National Treasure op locatie;Niet eerder vertoonde scènes;Op pad met echte schatzoekers;Riley Pool's Decodeer het maar
Taal orig. Versie Frans
Overige talen Engels
Audio Dolby Digital 5.1
Dolby Surround 2.0
Ondertiteling Engels
Engels voor doven en slechthorenden
Nederlands

Artikelnummer: 8717418029906

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@