Top

Knight Rider - Seizoen 1 (DVD)

  • Knight Rider - Seizoen 1 (DVD)
19,95
UITVERKOCHT

In de startblokken voor superster David Hasselhoff en zijn superauto, K.I.T.T., in hun strijd tegen de misdaad in elke razensnelle aflevering uit het eerste seizoen van Knight Rider, nu dan eindelijk verkrijgbaar op dvd.

In de serie volgen we de spannende avonturen van Michael Knight, een doodgewaande detective die een nieuw gezicht, en een andere identiteit krijgt aangemeten. Zijn opdracht; de misdaad bestrijden met de hulp van een intelligente, sprekende auto, K.I.T.T. genaamd, een supersnel, futuristisch wapen, uitgerust met hightech gadgets en een eigenzinnig karakter. Onder het motto 'het recht zal zegevieren' stellen ze alles in het werk om misdadigers op te pakken die boven de wet opereren. Een dvd-box met 21 afleveringen vol bonusmateriaal, waaronder de speelfilm Knight Rider 2000.

Uitvoering Dvd, 8 disks, speelduur 1200:00 minuten
Beeldformaat 4:3
Kleur Color
Regio 2
Extra's Foto's;K.i.T.T. handleiding;Knight Moves;Knight Rider 2000: de speelfilm;Knight Rider: Under the hood;Knight Sounds;Knight of the Phoenix: commentaar met David Hasselhoff en schrijver/bedenker Glen Larson;Ontwerptekeningen
Overige talen Engels
Audio Mono
Dolby Digital 2.0
Ondertiteling Deens
Engels
Frans
Nederlands
Noors
Zweeds

Artikelnummer: 5050582794076

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@