Top

King Kong (2005) (DVD)

  • King Kong (2005) (DVD)
7,95
UITVERKOCHT

Lord of the Rings regisseur Peter Jackson maakte een fantastische remake van de legendarische film King Kong (1933). Met behulp van de nieuwste special effect-technieken werd het een weergaloos en drie uur durend spektakelstuk, dat desondanks trouw blijft aan de veel kortere, oorspronkelijke versie.

Naomi Watts, Adrien Brody en Jack Black schitteren in deze spectaculaire film vol opwindende actie, angstaanjagende monsters en revolutionaire, niet eerder vertoonde special effects! Bereid je voor op de adembenemende actie in dit groots opgezette en meeslepende avontuur over een legendarische gorilla die op een verraderlijk eiland wordt gevangen, naar de beschaafde wereld wordt gebracht en daar het ultieme gevecht op leven en dood moet leveren.

Peter Jackson neemt in zijn King Kong de tijd om de karakters uit te diepen. Vooral de manier waarop hij de ontwikkeling van de relatie tussen de aap en het meisje verbeeld is zeer overtuigend. De combinatie van actie, avontuur en romantiek zoals in films als Raiders of the Lost Ark en Titanic blijkt opnieuw de gouden formule voor een succesvolle film voor een breed publiek.


Uitvoering Dvd, 1 disk, speelduur 180:00 minuten
Beeldformaat 2.35:1
Kleur Color
Regio 2
Taal orig. Versie Engels
Audio Dolby Digital 5.1
Ondertiteling Nederlands
Engels voor doven en slechthorenden
Frans

Artikelnummer: 5050582412901

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code