Top

Jumper (DVD)

  • Jumper (DVD)
4,95
UITVERKOCHT

David Rice (Hayden Christensen) dacht als kind een normale jongen te zijn, maar het blijkt dat hij over een speciale gave beschikt. Hij is een 'Jumper' die 20 zonsondergangen per dag kan zien. Hij kan samen met zijn vriendin (Rachel Bilson) in een fractie van een seconde van de drukke straten in New York naar Tokyo en van de ruïnes in Rome naar de top van de pyramides in Egypte jumpen.

Alles is mogelijk voor David, totdat hij ontdekt dat hij niet alleen is. Hij ontmoet de rebel Griffin (Jamie Bell), die net als hij onderdeel uitmaakt van de zeldzame groep Jumpers op deze wereld. Een geheime organisatie onder leiding van Roland (Samuel L. Jackson), heeft het al generaties lang op deze Jumpers gemunt.

Deze geheime groepering traceert en vermoordt Jumpers in de veronderstelling dat zij de kracht bezitten om de geschiedenis te veranderen. David moet vechten voor zijn veiligheid, maar bovenal ook voor die van zijn vriendin. Als de gevechten een hoogtepunt bereiken ontstaat een wereldwijde oorlog die niet te overzien is.


Uitvoering Dvd, 1 disk, speelduur 88:00 minuten
Beeldformaat 16:9
Kleur Color
Regio 2
Extra's Audiocommentaar van de regisseur;Doug Liman's Jumper: onthuld;Teleportatie over de hele wereld;Verwijderde scenes
Taal orig. Versie Engels
Overige talen Engels
Frans
Italiaans
Audio Dolby Digital 5.1
Ondertiteling Arabisch
Engels
Frans
Nederlands
Turks

Artikelnummer: 8712626038528

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@