Top

Jackass 1 & 2 (DVD)

  • Jackass 1 & 2 (DVD)
7,95
UITVERKOCHT

-Jackass the movie: Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.

-Jackass number two: Johnny Knoxville en zijn crew zijn terug met een nieuwe serie stunts, streken, onheil en capriolen in Jackass number two.

Bereid je voor op onbedaarlijke lachstuipen en golven van misselijkheid als de heren hun geteisterde lichamen aan de meest absurde situaties blootstellen. Of het nu gaat om Pontius die zijn mannelijkheid op het spel zet voor een poppenshow, Bam die zijn billen aan gloeiend ijzer brandt, of Knoxville die onherkenbaar als 90 – jarige grijsaard zijn overdreven streken uithaalt- deze gasten weten als geen ander hoe je de lat lager moet leggen en alles op het spel moet zetten in hun zucht naar onzinnig vermaak.

Uitvoering Dvd, 1 disk, speelduur 175:00 minuten
Beeldformaat 1.78:1
Kleur Color
Regio 2
Extra's Jackass number two: Commentaar van de Jackass-ploeg. The making of Jackass number two. Aanvullende scenes die niet in de bioscoop zijn vertoond. Verwijderde scenes. Bloopers;Jackass the movie: Commentaar filmmakers. Commentaar group/cast. Making of Jackass the movie. Additionele delen. Out-takes. Soundtrack spot
Overige talen Engels
Audio Dolby Digital 5.1
Ondertiteling Engels
Nederlands

Artikelnummer: 8714865502501

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@