Top

Haunted Mansion (DVD)

  • Haunted Mansion (DVD)
7,95
UITVERKOCHT

Bereid je voor op een spannend hiernamaals met dit komische avontuur van Walt Disney Pictures dat uitpuilt van de speciale effecten en humor waarvan je nekharen overeind gaan staan!
Makelaar Jim Evers (Eddie Murphy - The Nutty Professor, Dr. Dolittle) strandt met zijn gezin in het griezelige verwaarloosde landhuis Gracey Manor, waar ze gezelschap krijgen van 999 onheilspellend grijnzende spoken! Met behulp van de bovennatuurlijk begaafde helderziende Madame Leota (Jennifer Tilly - Bullets Over Broadway, Liar Liar) probeert het gezin Evers te overleven in een huis vol geesten en vreemde gebeurtenissen, in een dolkomische strijd om de vloek op het landhuis te verbreken! Het hele gezin zal met spookachtig plezier genieten van deze spook-taculaire film!

Uitvoering Dvd, 1 disk, speelduur 84:00 minuten
Beeldformaat 16:9
2.35:1
Kleur Color
Regio 2
Extra's Anatomie van een scene: Geesten op het kerkhof;Bloopers;Computereffecten;Disney's virtuele attractie op dvd: The Haunted Mansion;Gesproken toelichtingen;Muziekvideo" superstition" uitgevoerd door Raven;Niet eerder vertoonde scene: Emma en Ezra;Onthulde geheimen
Overige talen Engels
Frans
Audio Dolby Digital 5.1
Ondertiteling Engels
Engels voor doven en slechthorenden
Frans
Nederlands

Artikelnummer: 8711875974199

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@