Diana Krall - Glad Rag Doll (2LP)

  • Diana Krall - Glad Rag Doll (2LP)
Verwachte levertijd: 2 werkdagen

Tracklist Plaat 1
1.We Just Couldn't Say Goodbye
2.There Ain't No Sweet Man That's Worth The Salt Of My Tears
3.Just Like A Butterfly That's Caught In The Rain
4.You Know - I Know Ev'rything's Made For Love
5.Glad Rag Doll
6.I'm A Little Mixed Up
7.Prairie Lullaby

Tracklist Plaat 2
1.Here Lies Love
2.I Used To Love You But It's All Over Now
3.Let It Rain
4.Lonely Avenue
5.Wide River To Cross
6.When The Curtain Comes Down

LET OP: VINYL (U heeft hiervoor een platenspeler nodig)

Uitgever Verve, Verve Records
Artiest(en) Diana Krall
Uitvoering LP, 2 platen, 13 tracks
Oorspronkelijke release 2012-09-25
Taal Engels
Releasedatum 19 oktober 2012
EAN 0602537126941

Artikelnummer: 0602537126941

Reviews (0)
Stuur naar een vriend