Top

Corrado (DVD)

  • Corrado (DVD)
4,95
Verwachte levertijd: 2 werkdagen

Een meedogenloze maffia huurmoordenaar veranderd compleet nadat hij ervoor kiest een onschuldige vrouw, die verdacht wordt van een van zijn hits, te beschermen.

Getekend door de vroegtijdige dood van zijn ouders, leeft Corrado een leven als freelance huurmoordenaar. Zijn snode handlanger Frankie is de bron van zijn werk, en biedt Corrado de kans van z’n leven: ‘Vermoord kopstuk Vittorio, zorg dat het op een ongeluk lijkt, en ontvang een klein fortuin’. Hij aanvaardt de opdracht, op het moment dat hij de klus wil klaren wordt hij onderbroken door Vittorio's verpleegster Julia.

In z’n haast schiet Corrado Vittorio dood, vervolgens ontsnapt hij uit het raam. Echter laat z’n geweten hem niet ver komen, hij blijft dicht genoeg bij het pand om te horen hoe de zoon van Vittorio Paolo het lichaam van zijn vader ontdekt en de onschuldige Julia de schuld geeft. Corrado besluit dat hij Julia niet kan laten sterven voor zijn zonden .... hij redt haar, de twee ontsnappen in de nacht en slaan op de vlucht.

Artikelnummer: 8713423557052

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@